Kdo smo

Beautiful lady takes selfie while holding her phone in the city

Smo optometrija in optika z več kot 25 LETNO TRADICIJO, kjer bistvo koncepta predstavlja ČLOVEK – VI.

Skupaj z vami skušamo razumeti vašo zgodbo.
Kdo ste, kaj potrebujete, kaj so vaše želje in kaj je za vas najbolje. K temu prištejemo še visoko strokovno znanje, prvovrstne produkte ter individualno izdelavo in na koncu dobimo visoko kakovostno storitev, narejeno s 100% SRČNOSTJO.

 Kar nas dela drugačne je naša VRHUNSKA EKIPA in da pri strokovnem svetovanju z večletnimi izkušnjami svetuje lastnik, g. Marko Klinc bacc. ing. optometrist in mojster očesne optike. Svojo pot v optični dejavnosti je začel leta 1994, ko se je izšolal za optika. Kasneje je opravil šolanje za mojstra očesne optike in leta 2014 dodatno diplomiral kot optometrist v Zagrebu. 

Svoje znanje in vizije sta vključila tudi hčerka Nastja in sin Domen ter tako dopolnila ekipo, ki pokriva celotni spekter kvalitetne storitve optike. Vizualna podoba optike, skrbna izbira okvirjev in same podobe poslovalnic so plod diplomirane arhitektke Nastje. Preciznost izdelave očal, tehnološka naprednost in produkti izpopolnjeni do potankosti pa prihajajo izpod rok strojnega inženirja Domna – zaradi svoje želje po še več znanja, kmalu tudi diplomiranega optometrista v Zagrebu.

SKUPAJ PA SKRBIMO ZA DOBER VID POSAMEZNIKA, NE SAMO TISTI TRENUTEK, AMPAK ŠE DOLGA LETA NAPREJ.

 

Kdo je optometrist?

Optometrist je visokošolsko izobražen in usposobljen  strokovnjak za preventivni pregled oči, prepoznavanje bolezenskih stanj, meritve vida in predpis korekcijskih očal ter kontaktnih leč.

Če optometrist ugotovi bolezensko stanje vašega očesa, vas napoti k ustreznemu osebnemu zdravniku in le ta vas nadalje napoti k zdravniku specialistu okulistu oz. oftalmologu.

Eye health photo created by freepik